به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، دکتر احمد وحیدی روز چهارشنبه با حضور در مرکز نوآوری پیشران، علاوه بر افتتاح خط تولید این دستگاه، از نخستین سیلاژ 100 کیلویی آماده شده، بازدید کرد.
این دستگاه ظرفیت سیلاژ کردن 70 تن یونجه در روز را دارد و قرار است به مناطقی ارسال شود که با وجود تولید یونجه، امکانات لازم را برای توزیع بین دامداران ندارند و خشک شدن یونجه باعث می شود هم از نظر ارزش غذایی و هم از نظر نگهداری مشکلاتی برای آنها ایجاد شود.
تولید این دستگاه ها، یکی از طرح هایی است که علاوه بر تقویت مناطق محروم تولیدکننده یونجه همچون جنوب سیستان و بلوچستان و کرمان، می تواند به تامین خوراک ارزان دام برای دامداران این استانها، کمک شایانی داشته باشد.
ساخت این دستگاه که حتی نمونه خارجی آن هم در ایران وجود ندارد، نه تنها یک دستاورد بزرگ برای جامعه صنعتی کشور است بلکه یک تحول در حوزه خوراک دام و از همه مهمتر، گامی برای تقویت جوامع استانی است به گونهای که ترتیب زنجیره دامداری در مناطق کمتر برخوردار، پایدارتر و زمینه همکاریهای اثر بخش بین نیروهای مولد استان بیش از پیش فراهم می شود.
وزارت کشور که یکی از ماموریت های آن تقویت جامعه محلی و اجتماعات استانی است، دستیابی به نوآوری های اقتصادی-اجتماعی را که می تواند تحول معناداری در زنجیره کسب و کار ایجاد کند، مورد حمایت قرار می دهد که پشتیبانی از ساخت دستگاههایی چون سیلاژ یونجه از جمله آنها است.
وزیر کشور همچنین در حاشیه این افتتاح، از طرح تولید صنعتی خانه های پیش ساخته سگمنتال سبک هم بازدید کرد و درباره این شیوه خانهسازی به ویژه در مناطق زلزله زده با دستاندرکاران مرکز نوآوری پیشران به تبادل نظر پرداخت.
خط تولید دستگاه سیلاژ یونجه که کمک شایانی به تولیدکنندگان این محصول و تقویت دامداران به ویژه در مناطق محروم خواهد کرد، با حضور وزیر کشور افتتاح شد.
نظر شما